Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 289bb6
Algemeen

101 zonnepanelen bij vv Mariahout

Mariahout - Onder het motto 'energie besparen is ook geld besparen' is de energie werkgroep bestaande uit Adriaan Leenders, Bart van Berkel, Mari vd Rijt en Carlo Leenders gestart met het laten opstellen van een energieadvies rapport.

Veel sportverenigingen hebben te maken met stijgende lasten en een begroting die steeds moeilijker rond te krijgen is. Een inkomstenstijging is lastig te realiseren, daarom is er gekeken naar een manier om de uitgaven te verminderen. Met het plaatsen van 101 zonnepanelen investeren ze duurzaam en kunnen ze de energiekosten reduceren. Door het plaatsen van deze zonnepanelen verwachten ze een elektriciteitsproductie van ruim 25.000 kWh per jaar en kunnen ze hun investering met de huidige regelingen binnen 7 jaar terugverdienen.

Het plaatsen van de 101 zonnepanelen is mede mogelijk gemaakt door Hennie Berkvens Transport uit Mariahout, één van de vele trouwe sponsoren. Met zijn autolaadkraan werden alle panelen en het bevestigingsmateriaal zorgvuldig op het dak geplaatst. Door zijn vrijwillige hulp heeft de voetbalclub de offerte weten te verlagen en daar zijn ze hem zeer dankbaar voor.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>