Archieffoto: Thomas Fritsen in actie namens ASV'33
Archieffoto: Thomas Fritsen in actie namens ASV'33 Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

Prima ASV'33 met lege handen

Aarle-Rixtel - ASV'33 speelde op Hemelvaartsdag misschien wel haar beste wedstrijd van het seizoen, maar uiteindelijk leverde het geen punten op tegen een sterk WODAN, de koploper in de 4e klasse. Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken en het tempo lag erg hoog.

WODAN heeft een ploeg die erg beweeglijk is, alle spelers zijn constant in beweging, en dat maakte het voor ASV'33 erg moeilijk, en toch gaf ASV'33 prima tegenstand en kwam zelf heel goed voor de dag. De 1e kans was wel voor WODAN maar Martijn Verbakel redde bekwaam, hij keepte dan ook een puike wedstrijd deze middag. Het antwoord van ASV'33 kwam snel, en zo waren Ronny Heijmans en Michiel v/d Steen, dicht bij de openingstreffer. Even later was het wel raak voor ASV'33, een mooie actie van Thijs van Uden gaf hem voldoende vrijheid om een goede voorzet af te leveren aan Ronny Heijmans, en die gaf de doelman van WODAN geen enkele kans: 1-0. Het spel ging snel op en neer, en er waren kansen aan beide zijden te noteren. Na een klein half uur spelen veerde alles wat WODAN op, en misschien was een strafschop wel op zijn plaats geweest, maar de scheidsrechter zag dat toch even anders. ASV'33 was vijf minuten voor het rustsignaal heel dicht bij de 2-0, maar de inzet van Thijs van Uden werd nog net van de doellijn gehaald. In de blessuretijd van de 1e helft wist WODAN dan toch de gelijkmaker op het scorebord te brengen, dit middels een onoverzichtelijke situatie in het strafschopgebied wist een van de Eindhovenaren de bal tegen de touwen te werken.

De tweede helft was nog maar amper aan de gang of WODAN nam een 1-2 voorsprong, een snelle aanval over rechts, een scherpe voorzet, en de spits van WODAN gaf Martijn Verbakel het nakijken. In de 68e minuut kwam ASV op gelijke hoogte. De bal kwam terecht bij Rene de Vries, alhoewel hij fel op de huid werd gezeten wist hij toch de bal uit een hele moeilijke hoek in het Eindhovense doel te schuiven: 2-2. Lang mocht ASV'33 niet genieten van deze gelijkmaker, want nog binnen de minuut was WODAN meedogenloos, en nam weer een 2-3 voorsprong. De veerkracht van dit ASV'33 was erg hoog, en 15 minuten voor het eindsignaal wist Thomas Fritsen met een mooi lobje de 3-3 op het scorebord te brengen. Wederom sloeg WODAN hard terug, en amper drie minuten later was Martijn Verbakel kansloos op een schot dat van richting werd veranderd: 3-4. ASV'33 probeerde in de slotfase nog wat terug te doen, maar wist niet meer te scoren. WODAN deed ASV'33 nog wat extra pijn door in de 96e minuut ook nog de 3-5 op het scorebord te brengen. Helaas geen punten voor ASV'33 in strijd tegen de nacompetitie, wel was er deze middag een uitstekend ASV'33 te zien geweest, maar kreeg het jammer genoeg geen loon naar werken.

Opstelling ASV'33: Martijn Verbakel, Jordy Kuipers, Robbert Mol, Rene de Vries, Pim v/d Tillaart, Pim Dubois, Teun van Asten (86e Bart Wilms), Ronny Heijmans, Thijs van Uden, Michiel v/d Steen, Thomas Fritsen (87e Bas Raymakers 93e Peer v/d Kerkhof).