Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ea822f
Foto: Joost Duppen
Evenementen

Zomerwind concert bij harmonie O&U

Beek en Donk - "Een harmonieorkest, dat is toch zo'n fanfare?". Heb jij deze vraag ook al ooit gesteld, of ben je nieuwsgierig geworden? Na het Zomerwind concert op 9 juni kun jij zelf deze vraag beantwoorden!

Bij het concert komen drie verschillende soorten orkesten samen om een zomers concert ten gehore te brengen. Harmonie Oefening en Uitspanning uit Beek en Donk krijgt namelijk de Slagwerkgroep en het Fanfare Korps Eendracht uit Nieuwenhagerheide op bezoek. Met het concert blazen ze samen de zomer in onder het genot van een lekker glaasje fris, een koud biertje of een fris wijntje.

Komt u langs, dan bent u ook nog eens getuige van het eerste oefenconcert voor harmonieorkest Oefening en Uitspanning. Op 25 november zullen zij namelijk deelnemen aan een concours waar ze twee nummers van het concert ook zullen gaan spelen. Super spannend dus! Kom jij hen aanmoedigen?

Hopelijk zien ze jou op 9 juni. Aanvang van het concert is om 20.00 uur in Muziekcentrum 't Anker op de Pater Vogelsstraat 39 te Beek en Donk. De entreeprijs is €7,50. Kaarten zijn te koop via de website www.ticketkantoor.nl/shop/zomerwind, bij Bloematelier de 4 Seizoenen, bij de orkestleden en op 9 juni is deurverkoop ook mogelijk.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>