Afbeelding

KBO Lieshout volop in beweging

Algemeen Senioren

Lieshout - In de maand juni is KBO Lieshout volop in beweging. Met een natuurwandeling voor de vrijwilligers bij De Bimd, een fietsweek in Niftrik en gratis bewegen voor iedereen in de Beweegtuin.

Vrijwilligersdag
Op woensdag 13 juni vindt de jaarlijkse Vrijwilligersdag van Seniorenvereniging/ KBO Lieshout plaats. Een gezellige dag vol vertier, amusement en lekker eten en drinken. Het is een blijk van waardering en dank voor het vele werk dat vrijwilligers het afgelopen jaar weer verzet hebben voor de vereniging en vooral voor haar leden. Dit jaar is de vereniging te gast bij het IVN in Aarle-Rixtel. Daar is in het geheel vernieuwde verenigingsgebouw De Bimd de ontvangst met koffie, thee en gebak. Er staat ook een natuurwandeling met gids op het programma. De dag wordt afgesloten met een warm en koud buffet en een dessertbuffet.

Kienen
Op vrijdag 15 juni wordt er weer een kienavond georganiseerd door KBO Lieshout. De avond is vrij toegankelijk voor iedereen, lid of geen lid van de Seniorenvereniging. Het kienen begint om 20.00 uur in het Dorpshuis, Grotenhof 2 in Lieshout. Vanaf 19.00 uur is de zaal open. Vooraf wordt er een nummer geprojecteerd voor de Jackpot. Er zijn prachtige prijzen te winnen, zoals vleespakketten, koffiepakketten, levensmiddelenpakketten en enveloppen met inhoud..

Fietsweek Niftrik
Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni gaat een groep van 73 enthousiaste fietsers op fietsvakantie naar Niftrik.

KBO Lieshout Beweegtuin
De Beweegtuin in Lieshout bij het Franciscushof is een voor iedereen gratis toegankelijke locatie waar met professionele apparatuur gefitnest kan worden. Op dinsdag- en vrijdagochtend van tien tot elf uur is er gratis deskundige begeleiding. Bewegen binnen je eigen mogelijkheden is het uitgangspunt. Sinds kort bestaat ook de mogelijkheid van een gratis fitheids-check om de vorderingen te zien. Deze vindt twee keer per jaar plaats. Deelnemers aan de Beweegtuin kunnen ook via de mail vragen stellen aan de fysiotherapeut van Zorgboog in balans. Ga eens een kijkje nemen bij het Franciscushof aan de Ribbiusstraat.

Inloop
Iedere dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur bent u welkom op de Inloop in het Dorpshuis. Voor informatie, aanmelding of om zo maar even gezellig te kletsen bij een kop koffie of thee. Loop eens binnen en maak kennis met een dynamische seniorenvereniging.