Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)

750 Deelnemers maken zich op voor Zeskamp KPJ Beek en Donk

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - KPJ Beek en Donk kijkt er samen met de ruim 750 deelnemers alweer maanden naar uit; de scholen- en dorpszeskamp van Beek en Donk. Het mooie weer is besteld, de spelen worden opgebouwd en de DJ is geboekt. Het belooft ook dit jaar weer een onwijs leuk en gezellig weekend te gaan worden. Ook voor de toeschouwers hebben zij veel nieuwe activiteiten in petto. Doe je zelf niet mee, maar wil je toch graag de sfeer komen proeven, kom dan zeker een kijkje nemen.

Op beide dagen wordt er om 10.00 uur gestart met de spelen. Op zaterdag bijten de jongeren van de Laarbeekse basisscholen het spits af tijdens de Scholenzeskamp. Een dag later is het de beurt aan de teams met deelnemers vanaf 12 jaar. Elke dag strijden er 40 teams tegen elkaar om de felbegeerde bekers. Door zoveel mogelijk punten te behalen tijdens de 15 verschillende spelen en het rode draad spel, kom je als winnaar uit de bus. En dat is zeker niet makkelijk. De spelen zijn zo ontworpen dat behendigheid, inzicht en uithoudingsvermogen goed van pas komen. De teams kunnen hierbij de aanmoediging van fanatieke supporters erg goed gebruiken.

Op zaterdagavond vindt traditioneel de Zeskamp feestavond plaats: 'Back to de Zwinkslag'. De organisatie heeft er het volste vertrouwen in dat het ook dit jaar weer een van de gezelligste feesten van Laarbeek gaat worden. Dit jaar wordt de avond verzorgd door dorps eigen Tommy Ijscobar. Kaarten zijn op de avond zelf te koop aan de kassa op het zeskampterrein en kosten €5,00 per stuk. De aanvang is 20.30 uur en ben je voor 21.30 uur binnen dan krijg je 2 consumptiebonnen gratis.

De zeskamp vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 en zondag 17 juni. De toegang is op beide dagen gratis, met uitzondering van de feestavond op zaterdagavond. Blijf op de hoogte van de Zeskamp via Facebook (Zeskamp Beek en Donk). Hopelijk tot ziens op 16 en 17 juni.