Afbeelding

Roefeldag & open dag bij Scouting Beek en Donk

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Scouting Beek en Donk kijkt terug op een geslaagde deelname aan de roefeldag. De deelname hieraan hebben zij gecombineerd met hun jaarlijkse open dag. Op deze zonnige dag hing er een gezellige sfeer bij hun blokhut.

De kinderen van de roefeldag namen enthousiast deel aan alle activiteiten waarmee ze kennis konden maken. Met name het klimmen en klauteren op het gepionierde klimparcours was populair. Maar het meest populair blijft natuurlijk het vuurtje stoken. Dit blijft jong en oud trekken. Het was goed om te horen dat enkele kinderen zeiden dat ze zeker nog een keer terug komen.

Ook kwamen er diverse mensen op de open dag af. Van ouders en opa's en oma's van huidige leden tot kinderen die wel nieuwsgierig waren wat er nu allemaal gebeurt bij de scouting. Onder het genot van een broodje knakworst en een ijsje om wat af te koelen sloten zij de open dag af.

Nog een paar weken en dan is het seizoen weer afgelopen, maar natuurlijk niet voordat het zomerkamp weer is geweest. De scouting wenst alle leden weel plezier toe en zien jullie en eventuele nieuwe leden weer graag terug in het nieuwe seizoen.

Mocht u meer informatie willen hebben over de scouting kijk dan op www.scoutingbeekendonk.nl.