Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: c203d3
Foto:
Gemeente

Regionale bestuurders in Laarbeek bijeen voor vergadering Bizob

Laarbeek - Bestuurders van aangesloten gemeenten waren dinsdagmiddag 19 juni bij elkaar in het gemeentehuis van Laarbeek voor een vergadering van Bizob (Bureau inkoop en aanbestedingen Zuidoost-Brabant).

De leden werden bijgepraat over de rol die Bizob kan spelen voor de partijen en de ontwikkelingen die binnen Bizob plaatsvinden. Interessant voor nieuwe bestuurders, maar zeker ook voor zittende.

Bij Bizob zijn 27 organisaties aangesloten; 18 gemeenten in Zuidoost-Brabant, 3 gemeenten in Noordoost-Brabant en 6 overige organisaties. Van elders in het land is belangstelling voor de samenwerking zoals ze die kennen bij Bizob. Eerder in het jaar heeft ook de Europese Commissie interesse getoond in het succes van de gezamenlijke inkoop. Samenwerking is belangrijk omdat inkoop steeds specialistischer wordt en er met schaalvergroting grote besparingen te behalen zijn.

In het najaar komt er een congres over gezamenlijke inkoop onder leiding van Bizob en het Ministerie van Economische Zaken.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>