Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: d8dbbc
Foto:
Evenementen

8e 'Sorry' concert voor bewoners wethouder Notenplein

Beek en Donk - De Ekkermuzikanten repeteren elke maandag in De Schuurherd, welke slechts door een schutting is afgeschermd van het Wethouder Notenplein. De bewoners van dit plein kunnen dus elke week (of ze willen of niet) genieten van een 'muzikale' avond. 8 Jaar geleden ontstond daarom het idee voor een soort van 'Sorry' concert.

Hierin vonden de Ekkermuzikanten de oplossing om de geluidsoverlast goed te maken. Het idee werd door de bewoners van het Wethouder Notenplein uitstekend ontvangen. Zo goed zelfs dat het ieder jaar een gezellig treffen is geworden.

Als afsluiting van de repetities voor de vakantie, wordt daarom al voor de 8e keer een 'sorry' concert gehouden. De afgelopen 7 jaar bleek het een muzikale avond met ook veel belangstellenden van buiten het plein. Er wordt door de Ekkermuzikanten gezorgd voor een drankje en er is natuurlijk gezellige muziek.

De avond is gepland op maandag 2 juli, start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De Ekkermuzikanten zijn te vinden in het midden van het wethouder Notenplein. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Wilt u meer weten over de Ekkermuzikanten? Kijk dan op www.ekkermuzikanten.nl.

Ekkerfestival
Bent u een liefhebber van (hun) blaasmuziek dan bent u van ook harte welkom op hun 28e Ekkerfestival dat wordt gehouden op zondag 4 november in zaal Van de Burgt. Aanvang 13.30 uur. Ook hier is de toegang helemaal gratis.

Carat Paviljoen
Eerder, op zondag 26 augustus staat er een optreden op het programma op het Carat Paviljoen in Helmond. Samen met zangkoor Xango en blaaskapel Krajovjanka verzorgen zij een middag vol muziek.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>