Afbeelding

Freek de Wit stopt bij Jumbo

Algemeen Algemeen

Lieshout/Mariahout - Na 17 jaar gewerkt te hebben bij Jumbo Lieshout heeft Freek besloten om zijn horizon te verbreden en een andere uitdaging aan te gaan. 17 jaar met heel veel passie de flessenband bij houden is niet niks. Dat is een hele prestatie.

Het was altijd weer even wennen aan de nieuwe werkomgeving als er weer een verbouwing had plaats gevonden maar Freek wist dan al snel hoe hij het wilde hebben en hoe er het makkelijkst gewerkt kon worden. Altijd vriendelijk naar de klanten toe door iedereen netjes te groeten en te helpen als hij kon.

Voor het personeel was Freek ook het zonnetje in huis. Tijdens de pauze wist Freek altijd wel wat te vertellen en als PSV toevallig weer eens gewonnen had, dan was dat wat zijn collega's op maandagmorgen allemaal als eerste te horen kregen. Ook op personeelsfeesten was het Freek die zich vaak de microfoon toe-eigende en spontaan een lied begon te zingen.

Vrijdag 29 juni is het de laatste werkdag bij Jumbo en begint Freek aan de volgende uitdaging. Freek gaat werken bij de nieuwe was en strijkerij Jaantje in Aarle-Rixtel. Jumbo wenst Freek daar heel veel succes mee, maar Freek kennende gaat dat helemaal goed komen en zullen ze daar ook weer heel plezier aan Freek beleven.

Wilt u persoonlijk Freek nog bedanken dan kan dat op vrijdag 29 juni gedurende de dag. Freek trakteert u deze dag graag op koffie met een soesje bij de Jumbo in Lieshout tot 16.00 uur en zal dan voor de laatste keer in werkkleding te vinden zijn in de supermarkt.