Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: bccc7c
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)
Senioren

Ook met KBO Beek en Donk naar ten Blakke?

Beek en Donk - Ten Blakke, wat is dat nou in godsnaam weer? Waarom zou je daar nu naar toe gaan? Nou om de volgende reden: Ten Blakke is een ontspanningsmiddag die elk jaar plaatsvindt in het openluchttheater in Mariahout en georganiseerd wordt door de gezamenlijke KBO's uit Laarbeek.

Er treden die middag diverse artiesten op en ook het seniorenorkest van Harmonie st. Caecilia uit Lieshout geeft acte de présence. Dit jaar wordt Ten Blakke gehouden op dinsdag 14 augustus om 13.30 uur, ook nu weer in het openluchttheater in Mariahout. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar het gemeenschapshuis in Mariahout. Bij KBO Beek en Donk zijn nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar.

Interesse? Neem dan even contact op met het secretariaat van de KBO tel. 0492-463860 of mail naar secr.kbobd@gmail.com. Heeft u interesse om ook lid te worden van de KBO, neem dan contact op met hetzelfde secretariaat.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>