Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 458234
Verkeer

Overleg werkgroep verkeer Aarle-Rixtel met gemeente

Aarle-Rixtel – Er is een bijeenkomst op woensdag 11 juli van de Werkgroep Verkeer, onder­deel van het Dorpsplatform Aarle-Rixtel. Anders dan gebruikelijk is deze in De Couwenbergh, Dorpstraat 1. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

Half mei hebben de aanwezigen in het vooroverleg de actie: 'Minder hard - Vanuit je hart – 30' geëvalueerd. De actie werd positief beoordeeld, kennelijk ook door de aanwonenden die bijna allemaal de raamposter hadden opgehangen. Er komt dan ook zeker een vervolg. In het overleg van woensdag 11 juli zijn de gemeente en politie aanwezig. Dan kan gevraagd worden hoe zij tegen deze actie aankijken en een verder aanpak wordt afgesproken.

Vervolgens wordt het actieschema (de lijst met openstaande punten) doorgenomen. De werkgroep bekijkt dan hoe de verkeersknelpunten kunnen worden aangepakt. Daarbij komt de rol van de inwoners ter sprake. Want verkeersveiligheid en leefbaarheid zijn zaken waar ook de inwoners aan moeten werken.

Wilt u weten welke punten er op de lijst staan vraag dan via info@dorpsplatform.nl het verslag van het vooroverleg aan. Naar dit email-adres kunt u ook nieuwe punten aangaande verkeers­situaties sturen. En als u interesse heeft om mee te praten over dit soort zaken laat dan van u horen of kom naar de bijeenkomst van de Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>