Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 458234
Verkeer

Overleg werkgroep verkeer Aarle-Rixtel met gemeente

Aarle-Rixtel – Er is een bijeenkomst op woensdag 11 juli van de Werkgroep Verkeer, onder­deel van het Dorpsplatform Aarle-Rixtel. Anders dan gebruikelijk is deze in De Couwenbergh, Dorpstraat 1. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

Half mei hebben de aanwezigen in het vooroverleg de actie: 'Minder hard - Vanuit je hart – 30' geëvalueerd. De actie werd positief beoordeeld, kennelijk ook door de aanwonenden die bijna allemaal de raamposter hadden opgehangen. Er komt dan ook zeker een vervolg. In het overleg van woensdag 11 juli zijn de gemeente en politie aanwezig. Dan kan gevraagd worden hoe zij tegen deze actie aankijken en een verder aanpak wordt afgesproken.

Vervolgens wordt het actieschema (de lijst met openstaande punten) doorgenomen. De werkgroep bekijkt dan hoe de verkeersknelpunten kunnen worden aangepakt. Daarbij komt de rol van de inwoners ter sprake. Want verkeersveiligheid en leefbaarheid zijn zaken waar ook de inwoners aan moeten werken.

Wilt u weten welke punten er op de lijst staan vraag dan via info@dorpsplatform.nl het verslag van het vooroverleg aan. Naar dit email-adres kunt u ook nieuwe punten aangaande verkeers­situaties sturen. En als u interesse heeft om mee te praten over dit soort zaken laat dan van u horen of kom naar de bijeenkomst van de Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuws uit Laarbeek

Raad unaniem akkoord met begroting
14/11
VIDEO Update: verdachte gewapende overval Esso tankstation in Beek en Donk aangehouden
14/11
Harmonie De Goede Hoop houdt oudijzeractie
14/11
Slagwerkgroep St Caecilia pakt uit met concoursprogramma
14/11
VIDEO Kom jij ook naar de eerste Open Bedrijvendag Laarbeek?
14/11
Uitreiking gewonnen foto expositie Fotoclub Objectief
14/11
Jeugdhoogheden Jong Ganzegat bekend
14/11
Intocht van Sinterklaas in Mariahout
14/11
Speelgoed kienavond in Lieshout
14/11
Schakers werken nieuwe competitieronde af
14/11
Meer nieuws uit Laarbeek >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten