Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: f46e44
Foto:
Senioren

Zonnebloem Beek en Donk bezoekt Kevelaer

Beek en Donk – Met de zegen van boven, in de vorm van een stralende zon, vertrok Zonnebloem Beek en Donk op donderdag 28 juni met 66 personen (per bus) naar Kevelaer. Bij aankomst stond Pastor Verbraeken hen al op te wachten. Onder het genot van een kopje koffie of thee kon iedereen een beetje bijkomen van de busrit, waarna nog een heerlijke lunch volgde.

Aldus aangesterkt konden ze Kevelaer, met z'n kerken, kapellen en winkels, gaan verkennen. Om 14.00 konden de mensen, die dat graag wilden, een dienst bezoeken die werd voorgegaan door de pastor. Tijdens de dienst werden Marialiederen gezongen, waaraan iedereen enthousiast meedeed.

Hierna kon men de resterende tijd op eigen wijze invullen waarna ze om 15.30 uur weer samen kwamen voor een afsluiting met koffie/thee en gebak. Via een mooie toeristische route ging het gezelschap tenslotte weer terug naar Beek en Donk waar ze rond 18.30 uur aankwamen. Iedereen kon terug kijken op een prachtige dag die de organisatie, mede dankzij de bijdrage van de Rabo clubactie, hebben kunnen organiseren. Waarvoor dank aan alle ondersteuners.

Alle medewerkers en bestuur van de Zonnebloem Beek en Donk wensen u een mooie zomer toe en zien u graag terug op een van hun volgende activiteiten.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>