Impressie 8 nieuwbouwwoningen aan de Ahorn in Mariahout
Impressie 8 nieuwbouwwoningen aan de Ahorn in Mariahout

8 Nieuwe huurwoningen Ahorn Mariahout

Algemeen Algemeen

Mariahout - WoCom gaat 8 nieuwe sociale huurwoningen bouwen aan de Ahorn in Mariahout, in de uitbreidingslocatie D'n hoge Suute.

De wijk krijgt 8 nieuwe, grondgebonden sociale huurwoningen in 2 verschillende woningtypen: 6 levensloopbestendige woningen voor 1- en 2-persoonshuishoudens, van 1 bouwlaag met kap. Dit zijn woningen met het woongedeelte op de begane grond, 2 slaapkamers op de eerste verdieping en een vlizotrap naar de bergzolder. Daarnaast komen er 2 eengezinswoningen voor 3- of meerpersoonshuishoudens, van 2 bouwlagen met kap. Deze woningen hebben het woongedeelte op de begane grond, 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een vaste trap naar zolder.

In de tweede week van juli beginnen de bouwwerkzaamheden. Er wordt dan gestart met het inrichten van de bouwplaats en aansluitend de bouwwerkzaamheden. Aannemersbedrijf Vlassak uit Budel gaat deze 8 woningen, in opdracht van woCom, bouwen. Daarbij proberen ze uiteraard de overlast voor u en de wijk zoveel mogelijk te beperken. De werktijden op de bouwplaats zijn van maandag t/m vrijdag van 7.30 tot ongeveer 16.15 uur. Af en toe kunnen er echter eerder of later spullen gelost worden, of een bouwkraan opgesteld worden. Voor diverse werkzaamheden is het nodig dat deze kraan buiten de bouwplaats geplaatst wordt.

Ziet u activiteiten op de bouwplaats die niet tot de werkzaamheden van aannemersbedrijf Vlassak behoren (bv. diefstal, vandalisme of spelende kinderen)? Dan kunt u dit melden bij de uitvoerder Henk Baltussen. Heeft u andere vragen of opmerkingen? Dan kunt u op de bouwplaats ook Henk aanspreken, of telefonisch contact opnemen met het kantoor van aannemersbedrijf Vlassak op tel. 0495-491229.

Wilt u in aanmerking komen voor een van deze nieuwbouwwoningen aan de Ahorn? Schrijf u dan nu alvast in via www.wooniezie.nl. Daar kunt u een tipbericht aanmaken, door bij 'mijn inschrijving' een zoekprofiel in te vullen. U wordt dan automatisch op de hoogte gesteld wanneer de woningen, die aan uw woonwensen/huurprijsklasse voldoen, geadverteerd worden. Op deze woningen kunt u via de website direct reageren. De helft van de woningen worden met voorrang toegewezen aan (op Wooniezie) ingeschreven woningzoekenden uit Laarbeek.