Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Taalmaatjesproject Laarbeek zoekt taalmaatjes

Laarbeek - Het taalmaatjesproject Laarbeek is op zoek naar vrijwillige taalmaatjes. Als taalmaatje help je anderstaligen met het (beter) leren van de Nederlandse taal. Dit is vaak bij iemand thuis en de frequentie, dagen en tijden zijn (in overleg) zelf in te vullen. Hieronder een aantal voorbeelden van openstaande vragen:

Een Afrikaanse vrouw (49) die in Lieshout woont wil graag een taalmaatje om te oefenen met Nederlands spreken. Zij spreekt goed Engels.

Voor een Syrische vrouw (73) die pas kort in Nederland is zoeken ze een vrouw die haar basis Nederlands wil leren. Mevrouw woont met haar zoon in Lieshout en spreekt alleen Arabisch.

Een jonge man uit Eritrea (28) is bezig met het inburgeringstraject en wil graag ondersteuning bij zijn huiswerk en het spreken van de Nederlandse taal. Hij spreekt al een beetje Nederlands en woont in Beek en Donk.

Voor een alleenstaande jonge moeder (27) uit Eritrea wordt een vrouwelijk maatje gezocht die met haar de Nederlandse taal kan oefenen. Mevrouw spreekt al een beetje Nederlands en woont in Beek en Donk.

Een Afghaans echtpaar dat bezig is met het inburgeringstraject wil graag ondersteuning bij het huiswerk en het oefenen van de Nederlandse taal. Zij hebben vier kinderen en wonen in Beek en Donk.

Een jonge vrouw (27) uit Polen wil graag ondersteuning bij Nederlands schrijven, spreken en lezen. Het liefste in de avonduren. Mevrouw spreekt Engels en woont in Aarle–Rixtel met haar dochtertje van 1 jaar.

Voor een Portugese vrouw (35) die al vrij goed Nederlands spreekt zoeken ze iemand om samen te oefenen met spreken en schrijven, vooral gericht op zinsopbouw en grammatica. Mevrouw woont samen met haar kinderen in Beek en Donk.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over het taalmaatjesproject? Neem dan contact op met Nicky van de Ven via 06-55370099 of nvdven@vierbinden.nl .

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuws uit Laarbeek

Goede opbrengst Laarbeek voor Taxus Taxi
17/10
Plantenbakken moeten zorgen voor minder verkeersoverlast in Kapelstraat
17/10
Oudijzeractie Harmonie De Goede Hoop
17/10
Goede prestaties Runnersclub in warme marathon Eindhoven
17/10
Kandidatenlijst CDA Brabant: plaats 5 voor Tanja van de Ven
17/10
College presenteert programmabegroting 2019: 'Samenspel, Laarbeek in balans'
17/10
Trainingsgroep TTV Een en Twintig rent Laarbeekrun
16/10
Verlies voor vv Mariahout in slotminuten
16/10
ASV'33 zakt naar 12e plaats na 3e verliespartij
16/10
14de wedstrijd Van Ganzenwinkeltoernooi
16/10
Meer nieuws uit Laarbeek >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten