JO-11 toernooi Sparta'25 goed verlopen

Algemeen Sport

Beek en Donk - Bij Sparta'25 is afgelopen zaterdag een JO-11 toernooi gehouden. Door de verschuivingen van de competitie door de KNVB is het bijna niet meer mogelijk om na het seizoen een toernooi te organiseren. Dus is het initiatief opgepakt om voor aanvang van het nieuwe seizoen een toernooi te houden.

De weervoorspellers zaten er gelukkig helemaal naast. De voorspelling was de hele ochtend regen, maar het was de hele ochtend zonnig. Voor de organisatie wat lastig in verband met voorbereidingen van b.v. de buitenkantine, maar uiteindelijk is het goed verlopen.

Elf teams verdeeld over twee poules gingen met elkaar de strijd aan. In poule 1 met Avanti'31, Berghem Sport, Rood-Wit'62, Sparta'25 en Mariahout was elke wedstrijd spannend. De uitslagen lagen dicht bij elkaar. Uiteindelijk was het Avanti die er met de winst van door ging. Sparta eindigde als vierde in deze poule.

In poule 2 wat het minder spannend. In deze poule zaten twee teams van Eli en Sparta. Daarnaast een team van Berghem Sport en Mariahout. Eigenlijk was alleen de wedstrijd tussen Eli 1 en Berghem Sport spannend. Zij wonnen verder elke wedstrijd ruim. Ook de wedstrijd Eli 2 en Sparta 2 was overigens spannend, maar voor de overwinning van het toernooi niet relevant. Uiteindelijk was het Eli 1 die alle wedstrijden winnend wist af te sluiten en het toernooi te winnen.

Voor elke ploeg was een mooie beker beschikbaar. Sparta dankt Sheila Bergman die haar eerste toernooi voor Sparta'25 heeft georganiseerd. Dit mag ze zeker vaker doen. Maar ook hiervoor geldt, Sparta heeft extra vrijwilligers nodig voor een nog betere organisatie.