Afbeelding

Ontspanningsmiddag Zonnebloem Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - De Zonnebloem afdeling Beek en Donk houdt op dinsdag 18 september weer een muzikale ontspanningsmiddag. Deze middag is bedoeld voor thuiswonende zieke mensen met fysieke beperkingen en allen die behoefte hebben aan wat gezelligheid en ontspanning.

Woont u in Beek en Donk en behoort u tot deze doelgroep, dan bent u op 18 september van harte welkom in Herberg 't Huukske om 13.30 uur. De zaal gaat open om 13.00 uur.

De middag begint met koffie of thee met wat lekkers. Daarna volgt er een muzikale verrassing. In de pauze is er tijd voor een versnapering en kunt u gezellig wat bijpraten. Intussen komen de vrijwilligers rond om loten te verkopen waarmee je mooie of lekkere prijzen kunt winnen. Later in de middag worden de winnende loten getrokken. Na de pauze vervolgen we ons muzikale programma. Als afsluiting krijgt ieder nog een kop koffie of thee met een broodje kroket. Rond 16.30 uur gaat iedereen weer naar huis.

Voor deze middag betaalt u ter plekke € 5,00. U kunt zich opgeven voor donderdag 13 september bij Jo Doudart de la Grée, tel. 0492-462970 of bij Maria Jansen, tel. 0492-781734. Ze zien u graag op dinsdag 18 september.