Het dorpshuis in Lieshout
Het dorpshuis in Lieshout

Hulp nodig bij reserveringen Ons Tejater?

Algemeen Algemeen

Lieshout - Ons Tejater heeft een geheel nieuwe website en reserveringssysteem. Zoals u gelezen hebt in de folder, kunt u nu plaatsen reserveren bij een groot aantal voorstellingen en vooraf digitaal betalen.

Hiermee hoopt Ons Tejater de drukte voor aanvang van de voorstellingen in te perken en wordt voorkomen dat gereserveerde plaatsen niet bezet worden (waardoor mensen teleurgesteld worden omdat een voorstelling uitverkocht lijkt, maar er toch nog stoelen leeg blijven omdat anderen niet op komen dagen).

Ons Tejater realiseert zich, dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om digitaal te reserveren en te betalen. U kunt vanaf een week voor de voorstelling in het Dorpshuis kaartjes kopen aan de bar (tegen contante betaling) mits er nog kaarten voor de betreffende voorstelling voorradig zijn. Maar om zeker te zijn dat u niet achter het net vist, biedt Ons Tejater u de mogelijkheid om op: dinsdag 11 september van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis samen met de theatercommissie uw kaarten voor alle voorstellingen die u wilt bezoeken te bestellen. U brengt uw bankpas of contant geld mee en de commissie helpt u met reserveren. Bent u dinsdag 11 september verhinderd, dan is er een tweede mogelijkheid op vrijdag 14 september van 19.00 tot 20.00 uur. Ons Tejater helpt u graag.