Logo mooilaarbeek.nl
Archieffoto   | Fotonummer: a03672
Archieffoto (Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk))
Evenementen

'Anti-discriminatiemuntjes' verkrijgbaar voor Latcho Diewes

Laarbeek – Inwoners die komend weekend naar Latcho Diewes gaan in Venray kunnen een 'anti-discriminatiemuntje' ophalen aan de Lange Zwaard 8a in Beek en Donk. In ruil voor dit muntje krijg je tijdens Latcho Diewes een gratis 'Sinti-broodje'. Latcho Diewes vindt dit jaar niet in Beek en Donk plaats, maar in Venray. 

De vergunning voor Latcho Diewes is in Laarbeek niet rondgekomen. De organisatie wijkt daarom uit naar Venray. In een grote evenementenhal houden zij komend weekend, zowel binnen als buiten, het festival Latcho Diewes. Er treden veel artiesten op, er wordt een inkijkje gegeven in de Sinti-cultuur en er is volop vermaak voor kinderen.

Latcho Diewes vindt plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 september in Evenementenhal Venray. Vrijdag duurt het festival van 16.00 tot 23.00 uur. Zaterdag kun je terecht van 14.00 tot 23.00 uur. Wie een 'anti-discriminatiemuntje' wil, kan dit op bovenstaand adres ophalen. Liefst even bellen van tevoren: 0492-464506.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>