Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Oudijzeractie en verkoop tweedehands fietsen

Aarle-Rixtel - Het is mogelijk om zaterdag 15 september oude metalen in te leveren ten behoeve van harmonie De Goede Hoop in Aarle-Rixtel. Tussen 09.00 en 11.00 uur kunt u daarvoor terecht op het terrein tussen de Boerenbond en Grandcafé Stout aan de Dorpsstraat 82.

Leden van de harmonie zijn aanwezig om de materialen in ontvangst te nemen. Alle soorten oude metalen zijn welkom. Daarnaast ook: elektrakabels, witgoed en oude computers. Er worden géén koelkasten, diepvriezers en televisies aangenomen! Overige huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, drogers en magnetrons zijn nog steeds welkom.

Indien uw spullen te zwaar of te omvangrijk zijn om te brengen, dan komen we ze op de oudijzerdag in de loop van de morgen ophalen. Bel daartoe Louis van de Weijer, op de vrijdag vóór de oudijzerdag, tel. 06–12953099. Als u aan het opruimen bent en u wilt direct van uw genoemde spullen af, dan kunt u die deponeren op het eerder vermelde terrein achter de beukenhaag tegen de muur van de Boerenbond. Gelieve geen spullen aan te leveren die voor het grootste gedeelte uit kunststof bestaan of op de stort thuishoren. Ook oude fietsen kunnen aangeleverd worden. Deze worden gerepareerd en weer rijklaar te koop aangeboden. De fietsen kosten ca. 20 tot 40 euro per stuk. De fietsen zijn te koop op elke derde zaterdag van de maand, de vaste oudijzerdag.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>