Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Grootse manifestatie 'Leef je in, Leef je uit'

Algemeen Evenementen

Laarbeek – De beleefdag 'Leef je in, Leef je uit' vindt plaats op 4 november en heeft als doelstelling om de mogelijkheden van iedereen te ervaren en zo de participatie te bevorderen. Op deze dag worden er diverse sport- en vrije-tijdsdemonstraties gegeven en kunt u genieten van bijzondere livemuziek en optredens.

Ook is er een informatiemarkt, waar u informatie kunt vergaren over bijvoorbeeld de (WMO) voorzieningen, stichtingen en initiatieven. Kortom een ontzettend gezellige middag voor iedereen, waarbij duidelijk wordt dat er samen nog heel veel mogelijk is!

Standhouders informatiemarkt
Naast de landelijke stichtingen zijn ze nog op zoek naar lokale bedrijven, organisaties, stichtingen, verenigingen of initiatieven die aansluiten bij het thema. Hierbij denken ze bijvoorbeeld aan trainings- en coachingactiviteiten, logopedie-, fysiotherapie, zorginstellingen- en/of makelaar etc. De informatiemarkt is een mooie kans om uw activiteiten, dienst of product kenbaar te maken aan een groot publiek. Wit u (kosteloos) deelnemen aan de informatiemarkt dan kunt u zich tot 1 oktober aanmelden via mailadres: cecilepanhuijzen@live.nl

U bent allen welkom op 4 november. Samen gaan ze er een geweldige middag van maken. Zet het alvast in uw agenda.