Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Nieuw seizoen PeelSneukelen van start

Op 1 november gaat het nieuwe PeelSneukelseizoen van start. PeelSneukelen is evenals zijn grote zus PeelPeuzelen een begrip in de regio. Elk jaar ontdekken meer inwoners van én bezoekers aan De Peel de diversiteit aan restaurants en hun heerlijke gerechtjes via het PeelSneukelen.

Hoe werkt het? Je koopt bij één van de VVV's in de Peelregio een PeelSneukelboekje 2018/2019. In dit boekje vind je 10 bonnen, Sneukeltjes. Deze Sneukeltjes kun je inleveren bij de restaurants die in het boekje staan. In ruil daarvoor krijg je de gratis PeelSneukel van het betreffende restaurant. Het nuttigen van een consumptie is de enige verplichting.

Het Peelsneukelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen, maximaal zes op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en hoeft niet te reserveren en hebt ook nog eens keuze uit 40 restaurants!

Dit seizoen variëren de PeelSneukeltjes van een warme appelbol met slagroom tot een gebraden kippendij spiesje en van erwtensoep met roggebrood en spek tot een Luikse wafel met slagroom en warme kersen. Dus voor ieder wat wils.

Het PeelSneukelseizoen loopt van 1 november 2018 tot en met 31 maart 2019.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>