Het 4e team van TTV Een en Twintig won met 10-0.
Het 4e team van TTV Een en Twintig won met 10-0.

Eerste overwinning TTV Een en Twintig 2

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Het tweede team van TTV Een en Twintig was donderdag 20 september het enige thuisspelende team, bestaande uit Jeroen Engelhart, Joost van Goch en Rowena de Haas. Het team mocht spelen tegen een team van TTV Veldhoven. Het was een spannende avond, maar met een goed eindresultaat. Team 2 won met 6 tegen 4 punten.

Jeroen wist maar liefst al zijn enkel wedstrijden overtuigend te winnen. Rowena won 2 van haar enkel wedstrijden en samen sloten Rowena en Jeroen de dubbel ook positief af. Joost had ondanks zijn inzet geen puntje binnen weten te halen. Maar volgende week weer een nieuwe ronde en dus ook een nieuwe kans!

Uitwedstrijden TTV Een en Twintig
Vrijdagavond 21 september waren zowel team 3 als team 5 op bezoek bij Wilvo/TTV Bergeijk. Team 3 bestaande uit Panisa Tummuengdon, Ton Paardekoper en Guido Graat was erg eensgezind en de spelers wonnen ieder 2 enkel wedstrijden. Ook de dubbel werd gewonnen waardoor de teller op 7-3 eindigde.

Eva Verrijt, Bert Coolen en Roel Beekmans speelden namens team 5. Zij wonnen ieder 1 enkel wedstrijd en gingen huiswaarts met 3 punten en lieten 7 punten achter in Bergeijk.

Team 4 beleefde een magnifieke avond door met 10-0 van Taverbo/Sabo uit Boxtel te winnen. Patrick Biemans, Paulos Kallah en Addy Verbakel lieten geen ruimte voor verlies en gaven dus ook geen punt weg aan hun tegenstanders.

Team 6 speelde uit tegen ATTC '77 en behaalde met moeite 3 punten. Waarbij Tim van Dalen 1 wedstrijd won, Christi Eekels won 2 van haar enkel wedstrijden en Chris lukte het niet om een puntje mee te pakken.

Zaterdagmiddag ontvingen de Meppers uit Heeze het 7e team van TTV Een en Twintig. Vast teamlid Anne de Wit speelde samen met invallers Chris Klingsporn en Christi Eekels een hele moeilijke wedstrijd. Alleen Christi wist één enkel wedstrijd te winnen. De stand eindigde in een 9-1 verlies.

Donderdag 27 september spelen maar liefst 6 teams thuis, namelijk team 1, 3, 4, 5, 6 en 7. Op maandag en donderdag is vanaf 19.00 uur de tafeltennishal geopend aan de Otterweg in Beek en Donk. Kijk voor meer informatie op www.ttveenentwintig.nl en volg hen op Facebook, Instagram en Twitter.