Afbeelding

Vrijwilligers ATTC'77 in het zonnetje gezet

Algemeen Sport

Aarle-Rixtel - Het bestuur van tafeltennisvereniging ATTC'77 heeft zaterdag 22 september alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet het afgelopen jaar. Na een kopje koffie met cake vertrokken de 35 deelnemers op de fiets naar de bierbrouwerij in Lieshout. Hier werden ze met een proefglaasje in de hand langs de diverse processen om tot het goudgele sap te komen, geleid. Na deze interessante rondleiding trotseerden ze de regen om bij de hal weer op te drogen bij de barbecue en natuurlijk heerlijk te eten.

De week voorafgaand aan de vrijwilligersdag werd er ook volop competitie gespeeld. Het achtste team gaat goed in de zevende klasse. Met al twee 9-1 overwinningen op zak speelden Dorette van den Elsen, Marijn van Krieken en Juul Verbeeten thuis tegen Een en Twintig 6. Dorette beet het spits af, maar verloor van Christi Eekels. Marijn en Juul wisten wel te winnen van respectievelijk Chris Klingsporn en Tim van Dalen. Ook de dubbel werd gewonnen waarna Marijn Christi tegen kwam en verloor. Dorette en Juul wonnen vervolgens hun wedstrijden en Marijn verloor nog van Tim. Door de 7-3 overwinning staan ze aan kop op twee punten boven Budilia 9 waar ze volgende week tegen moeten.

In de zesde klasse speelde het zesde team een uitwedstrijd in Mierlo tegen MTTV'72-5. Stephan Vergroesen, Bart Willems en Henk Buiting begonnen erg sterk en liepen uit naar een 0-4 voorsprong. Daarna scoorde MTTV drie punten op rij toen Henk in een ware thriller uiteindelijk met 16-14 in de beslissende, vijfde game verloor. Stephan kon het daarna niet waarmaken en de 0-4 voorsprong was omgekeerd naar een 5-4 achterstand. Gelukkig hield Bart het hoofd koel en hij won in vijf games de laatste wedstrijd.

In de vierde klasse speelde het vierde team eveneens tegen MTTV'72, maar dan in Aarle-Rixtel. MTTV speelde met een invaller waarmee Vincent Braak, Werner en Jeroen Doensen niet zo veel moeite hadden. Daarnaast won Jeroen nog van Pieter van Aerle en samen met Werner de dubbel. Door dit gelijke spel zijn ze één plek gestegen en staan ze niet meer onderaan.