De slagwerkgroep van O&U
De slagwerkgroep van O&U

Tienerconcert door en voor tieners

Algemeen Muziek

Beek en Donk - Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning is weer van start gegaan! Na de zomervakantie zijn jong en oud met veel plezier weer begonnen om samen muziek te maken. Met al een mooi programma achter de rug, de deelname aan de Brabantstoet op 16 september en het afsluiten van de reeks MuziektuinPodium concerten op 23 september, kijken jong en oud uit naar een spannend en feestelijk muzikaal jaar.

O&U werkt toe naar het concours op 25 november en het jeugdorkest viert het 50-jarig bestaan. Dat betekent dat er een mooi programma voor u gepresenteerd wordt. Houd de media dus goed in de gaten! Ben je nieuwsgierig naar wat muziek spelen inhoudt?

Het eerstvolgende concert wordt op zondagochtend 7 oktober gegeven door de tieners van de Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning. De nieuwe leden die eind vorig seizoen hun muziekexamen hebben behaald, zijn ook aangesloten. Voor hen is dit het eerste concert, kom jij ze aanmoedigen? De muziek die gespeeld wordt is leuk om naar te luisteren voor jong en oud. Na afloop is er de mogelijkheid voor kinderen en volwassenen om instrumenten uit te proberen, zodat iedereen zelf kan ervaren dat iedereen muziek kan maken.

Heb jij altijd al een muziekinstrument willen bespelen of ben je nieuwsgierig geworden? Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning neemt je graag mee in de wondere wereld van het genot dat muziek maken heet. Het concert is gratis en begint op zondagochtend 7 oktober om 10.10 uur in Muziekcentrum het Anker. De koffie en ranja staan klaar!