Thimo v.d. Steen scoort voor ASV'33, maar helaas wordt het doelpunt afgekeurd
Thimo v.d. Steen scoort voor ASV'33, maar helaas wordt het doelpunt afgekeurd Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)

ASV'33 verliest van Milheezer Boys

Aarle-Rixtel - ASV'33 verloor zondag de tweede competitiewedstrijd in de slotfase met 2-0 van Milheezer Boys. In een duel met veel strijd kwam het eerste wapenfeit in de 12e minuut van ASV-speler Erwin van Dijk. Hij nam een vrije trap die werd overgetikt door de keeper.

Na een reeks corners van ASV'33 kreeg Milheezer Boys in de 40e minuut een vrije trap. De bal werd na een kopbal knap uit de hoek gedoken door keeper Marijn Verbakel. Vlak voor rust nam Thomas Fritsen een vrije trap die werd losgelaten door de keeper van Milheeze, de bal kwam in de kluts en Thimo van der Steen schoot binnen. Echter werd deze goal afgekeurd door de scheidsrechter omdat hij ergens een overtreding had gezien.

In de tweede helft was weer de eerste kans voor ASV'33. Thomas Fritsen gaf de bal vanaf links voor op Thimo van der Steen, die net niet genoeg kracht achter de bal kon zetten. Veel verder dan dat kwam ASV'33 niet meer in de 2e helft en was het vooral Milheezer Boys dat het initiatief nam. Na iets meer dan een uur spelen combineerde de thuisploeg door het midden maar stuitte op de Aarlese doelman. Vijf minuten later schoot een buitenspeler van Milheeze net langs de paal. Een doelpunt hing in de lucht maar steeds was het keeper Marijn Verbakel die ASV'33 met prima reddingen op de been hield. Toch viel de 1-0 in de 85e minuut. De rechtsbuiten van Milheeze speelde zich vrij en kon met links binnenschieten. Enkele minuten daarna wilde invaller Pim Dubois in koppen maar de bal werd net op tijd weggetrapt door een verdediger. In de blessuretijd besliste Milheezer Boys de wedstrijd na een counter over links en bracht de eindstand op 2-0.

Volgende week staat voor ASV'33 de altijd beladen thuiswedstrijd tegen Stiphout Vooruit op het programma.

Opstelling ASV'33: Martijn Verbakel, Robbert Mol, Pim van den Tillaart, Bart Wilms, Erwin van Dijk, Teun van Asten, Nick de Fockert (90e Lucas van de Ven), Peer van de Kerkhof, Thomas Fritsen, Kevin van Schijndel (60e Pim Dubois), Thimo van der Steen (75e Stijn Kersjes).