Afbeelding

Café-Zaal de Tapperij dendert door

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Het volle pond uit de eerste drie duels; Café-Zaal de Tapperij is tot nu toe ongenaakbaar in de A-klasse. Aben & Slag Advocaten wist daar ook geen verandering in te brengen. In dit onderling treffen werd er al snel een 1-0 voorsprong bewerkstelligt. R. Ros zette de eerste goal op zijn naam. Halverwege werd deze score uitgebreid en was het verzet van Aben & Slag gebroken. E. Nooijen kon in de slotfase nog wat terugdoen. De eindstand: 4-1.

DK Garagebedrijf kon ook haar 3e wedstrijd niet in winst omzetten. Het kwam nog dapper terug tegen 1.FC Geerts, wat al snel de 1-0 voorsprong op het scorebord zette. DK boog dit om naar een 2-1 in haar voordeel, ware het niet dat 1.FC Geerts uiteindelijk aan het langste eind wist te trekken. Een 2e doelpunt van B. Kluijtmans bracht het evenwicht terug en O. van de Berk nam de zegetreffer voor zijn rekening. Via deze winst staat 1.FC Geerts voorlopig op een 2e plek.

In de B-klasse nam Danny Megens Keurslagerij de koppositie over van BrabantTent. De Keurslagerij trof in Meulensteen/van Lieshout een tegenstander die ook in haar 3e duel geen aanspraak kon maken op een overwinning. De vijf doelpunten die de Keurslagerij wist te produceren werden netjes verdeeld over het duel. Meulensteen wist het net niet te vinden en moest met 5-0 het onderspit delven. Daarmee staat het nu op de 8e en tevens laatste plek in de B-klasse.

Een plekje daarboven vertoeft FC Avondrood. Ook haar tweede duel ging nipt verloren. Het was Sportcafé D'n Ekker die in de allerlaatste minuut de overwinning naar zich toetrok. In een spannend duel leek FC Avondrood de punten mee naar huis te nemen. Na een klein kwartier leidde het met 3-1. Het Sportcafé liet zich daardoor niet uit het veld slaan en zette FC Avondrood onder druk. Met opportunistisch spel wist het dus toch nog dit duel winnend af te sluiten. Zodoende hebben zij nu zes punten uit 2 duels!

Zes punten maar dan uit drie duels zijn er voor Rijwielhandel van den Berg. Zij waren een maat te groot voor FC van de Burgt. Met een 2-0 voorsprong leek er voor de Rijwielhandel ook niets aan de hand en een zege lag in het verschiet tot het moment dat FC van de Burgt in vier minuten tijd de stand in evenwicht bracht. Even zo snel was de voorsprong door de ervaren mannen van de Rijwielhandel weer daar. J. van den Berg in hoogsteigen persoon schoot de 5e en de 6e tegen de touwen. Een 6-2 winst was een feit.