Logo mooilaarbeek.nl
Evenementen

Inschrijving Kerstmarkt Laarbeek is geopend!

Laarbeek - De eerste inschrijvingen zijn al ontvangen. Diverse partijen hebben al interesse getoond in de markt. De start is gemaakt. Wordt jij, jouw club of jou bedrijf ook deelnemer aan de Kerstmarkt Laarbeek? Laat jij Laarbeek in de kerstsfeer komen?

De gezondheidsrace 3.0 is recent gestart. Sparta'25 is ook deelnemer aan deze 'race'. Doelstelling is dat deelnemende verenigingen een activiteit organiseren die bijdraagt aan de gezondheid van de mensen in Laarbeek. Gezondheid is meer dan gezond eten en sporten. Ook samen zijn, verbinding, saamhorigheid, gezelligheid zijn bijvoorbeeld termen die daarbij horen.

De sfeer, kramen en activiteiten nemen je mee in het ultieme kerstgevoel. Het voornemen is om de markt te organiseren op zaterdag 22 december.

Een kraam huren
Sparta wil vooral de lokale Laarbeekse bevolking en bedrijven ruimte geven om een kraam of stand te bemannen en hun waar te verkopen. Dit kunnen handelaren of winkeliers zijn, maar ook hobbyisten, een hobbyclub of kunstenaars. Maar ook denken ze aan bijvoorbeeld de dagbesteding waar vaak mooie bijzondere spullen worden gemaakt. Beperkte ruimte is er voor 'specifieke' horeca. Heb je interesse om een kraam/stand te bezetten, maak deze dan alvast bekend bij de organisatie. De organisatie kan dan vroegtijdig beoordelen of jouw initiatief past binnen de doelstellingen van de markt.

Aanmelden en informatie
Mail je interesse met informatie over wat jij wil verkopen naar Kertmarktlaarbeek18@gmail.com. Heb je andere vragen, mail deze gerust. Komende week wordt er meer informatie bekend gemaakt via de site van Sparta'25 en de Kerstmarkt site.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>