Prins Freddy, Prinses Natascha, Adjudant Twan en Hofdame Esther nemen afscheid
Prins Freddy, Prinses Natascha, Adjudant Twan en Hofdame Esther nemen afscheid

Wie gaat de scepter zwaaien in het Heidurp

Algemeen Carnaval

Mariahout – Wie de scepter gaat zwaaien, komend carnaval in het Heidurp, wordt op zaterdag 10 november bekend gemaakt. Om 23.11 uur, oftewel 11 over 11 wordt in het Buurthuis in Mariahout de prins van 't Heidurp seizoen 2018-2019 bekendgemaakt.

De prinsencommissie is al maanden bezig met de voorbereidingen en het belooft een spectaculaire avond te worden. Eerst nemen ze afscheid van Prins Freddy, Prinses Natascha, Adjudant Twan en Hofdame Esther die op een geweldige manier de kar hebben getrokken tijdens seizoen 2017-2018.

Daarna werken ze toe naar de bekendmaking van de nieuwe hoogheden en de prinsencommissie heeft hiervoor een speciale show op poten gezet: 'De grote Johnny Brugman mini playbackshow'. Het belooft weer een groot feest te worden, dus houd 10 november vrij in je agenda en kom naar deze geweldige avond waar na de bekendmaking van de nieuwe Prins een geweldig feest losbarst waarin het nieuwe carnavalsseizoen wordt ingeluid.

Op zondagmiddag 11 november is het de beurt aan de jeugd, waar de jeugdhoogheden en Raad van Elf bekend worden gemaakt tijdens wederom een gezellige middag in het Buurthuis.

Het speculeren over wie de nieuwe Prins wordt is al weken in volle gang en het wordt zo langzamerhand tijd voor de eerste hint: ze komen niet van de Veghelsedijk.

Bent u ervan overtuigd te weten wie de nieuwe Prins van 't Heidurp wordt? Ding mee naar de prijzen en lever uw antwoord in bij John Brugmans, Tuindersweg 41, 5738 BK in Mariahout. Ook op de avond zelf kunt u nog raden en kans maken op een prijs. Het feest gaat weer beginnen, dus graag tot ziens op zaterdag 10 en zondag 11 november!

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout, Instagram en www.heikneutersmariahout.nl.