Team 1: Peter van den Eijnde, Stefan Hamelijnck en Jordi Kivits
Team 1: Peter van den Eijnde, Stefan Hamelijnck en Jordi Kivits

Trainingsgroep TTV Een en Twintig rent Laarbeekrun

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Runningteam Laarbeek houdt zaterdag 20 oktober de Laarbeekrun, in het kader van de gezondheidsrace 3.0. Tafeltennisvereniging Een en Twintig neemt ook deel aan de Laarbeekrun. Een vijftal fanatieke tafeltennissters gaan samen de estafetterun lopen onder de naam: Trainingsgroep Een en Twintig. De Laarbeekrun loopt door alle kernen van Laarbeek. De start is zaterdag om 11.00 uur. Moedig de tafeltennissers aan langs de route!

Herfsttoernooi
Donderdag 25 oktober houdt TTV Een en Twintig het jaarlijks terugkerende Herfsttoernooi. Bij dit toernooi spelen leden van de tafeltennisvereniging samen met niet-leden verschillende wedstrijden. Iedereen is welkom bij dit toernooi. Je kunt je alvast inschrijven in de kantine van TTV Een en Twintig, maar je mag ook donderdagavond 25 oktober aansluiten bij het toernooi.

Competitie
Vier teams van TTV Een en Twintig speelden donderdag 11 oktober thuis hun wedstrijden. Team 1 bestaande uit Peter van den Eijnde, Jordi Kivits en Stefan Hamelijnck wonnen met 6-4 tegen Wilvo/ttv Bergeijk 2. Jordi wist al zijn wedstrijden te winnen in tegenstelling tot Stefan die geen punt wist te pakken. Peter won twee van zijn enkel wedstrijden en samen met Jordi won hij de dubbel. Ook team 4 speelde thuis. Team 4 is tot nog toe onverslaanbaar voor alle tegenstanders uit de poule. Zij wonnen met 8-2 tegen HTTC H'waarden 1. Paulos Kallah heeft tot nog toe al zijn wedstrijden gewonnen 15/15 en speelt dus 100%. Tonnie van Berlo en Patrick Biemans wonnen donderdagavond ieder twee van hun enkel wedstrijden. Patrick en Paulos wonnen ook de dubbelpartij.

Team 5, bestaande uit Rolf Hendricksen, Bert Coolen en Eva Verrijt, speelde ook thuis. Ook zij wonnen met 8-2 van hun tegenstander Veldhoven 14. Rolf won alle drie zijn partijen. Eva en Bert wonnen ieder twee enkel wedstrijden. Ook wonnen zij samen knap de dubbelpartij.

Team 7 verloor tegen Veldhoven 17 met 3-7. Tarek Abusdadao heeft twee enkel wedstrijden gewonnen, Hans Eekels één van zijn wedstrijden en Jos De Gruyter wist deze keer geen partij te winnen.

De overige teams van TTV Een en Twintig hebben hun competitiewedstrijden uit gespeeld. De uitslagen van de afgelopen week zijn terug te vinden op de website en op de Facebookpagina van TTV Een en Twintig. Op maandag en donderdag is vanaf 19.00 uur de tafeltennishal geopend aan de Otterweg in Beek en Donk. Kijk voor meer informatie op www.ttveenentwintig.nl en volg TTV Een en Twintig op Facebook, Instagram en Twitter.