Logo mooilaarbeek.nl
Gioia Kwartet   | Fotonummer: 29a9dc
Gioia Kwartet
Kunst en Cultuur

Unieke koffieconcerten in 't Oude Raadhuis weer van start

Beek en Donk - 't Oude Raadhuis trof het afgelopen seizoen een schot in de roos met de Raadhuispodium koffieconcerten. De eerdere concerten waren binnen twee weken volgeboekt. Onder de indruk van de kwaliteit en het enthousiasme van de muzikanten, maar ook van de intieme setting en mooie aankleding tussen de kunstwerken, hadden veel bezoekers onmiddellijk weer ingeschreven om zitplaatsen te reserveren voor het volgende concert.

Op zondagochtend 18 november is het eerste concert van dit nieuwe seizoen. Maar let op, de aanvangstijd is ietsje vervroegd, ze starten nu vanaf 11.00 uur. Tussen 11.00-13.00 uur speelt voor u het Gioia kwartet uit Schijndel. Noteer de datum en tijd in uw agenda!

Het Gioia kwartet bestaat uit Ingrid Oosterveer-Romberg (primarius, viool), Eefje Shkulipa-van Huijkelom (viool), Jan de Wit (altviool) en Marielle Boekraad (cello). Zij spelen werken uit het Divertimento van Mozart (trio) en van Beethoven het kwartet opus 18 no 4 (kwartet).

Wilt u ook aanwezig zijn bij dit eerste koffieconcert van dit seizoen? Geef u dan snel op, er zijn slechts weinig plaatsen beschikbaar. En noteert u ook alvast de overige data van dit kunstseizoen. U kunt zich tegelijkertijd aanmelden voor alle drie de koffieconcerten op: zondagochtend 11.00-13.00 uur; 18 november (Gioia Kwartet uit Schijndel), 10 februari 2019 (Anette Heesakkers uit Beek en Donk; dwarsfluit concert) en 17 maart 2019 (Factor5 uit Gemert).

Ben er snel bij en reserveer uw plaatsen via de link op www.oudraadhuis.nl, of via e-mail: info@oudraadhuis.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>