Logo mooilaarbeek.nl
Algemeen

Kom naar het onmogelijke concert!

Stenzel en Kivits  | Fotonummer: f99de8
Stenzel en Kivits

Aarle-Rixtel - De 4 Laarbeekse afdelingen van de Zonnebloem verzorgen donderdag 8 november een optreden van Stenzel & Kivits in gemeenschapshuis de Dreef in Aarle-Rixtel, aanvang 14.00 uur.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor mensen die geen gast zijn van de Zonnebloem.

Wat is de overtreffende trap van een perfect concert? Een onmogelijk concert! Op ongeëvenaarde wijze laten Stenzel & Kivits klassieke thema's voorbijvliegen. Muzikale en theatrale improvisaties op genres als klassiek, jazz, pop en folk worden afgewisseld met virtuoos spel op buitengewone muziekinstrumenten.

Oerkomisch muzikaal virtuoos cabaret. Niet voor niets wordt het duo geregeld uitgenodigd op belangrijke internationale comedyfestivals en veroverden en veroveren zij de harten van vele theaterbezoekers. Een onmogelijk concert geven, dat lukt alleen Stenzel & Kivits.

De pers over Stenzel & Kivits: "Podium beeft onder briljante onzin", "Grandioze piano- en zangacrobatiek", "Een tocht van honderden humoristische vondsten", "In een hoog tempo laten de pianist en zanger/contrabassist zien hoe klassieke muziek voor iedereen toegankelijk gemaakt kan worden".

De kosten voor deze middag bedragen €10,00 inclusief een kopje koffie vooraf en een consumptie in de pauze. Wilt u komen, dan moet u zich vooraf aanmelden bij Jan Tielemans, tel. 06-51815316.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>