Afbeelding
Foto: Marcel Cox

Dr. Timmerstraat Aarle-Rixtel sluit Groenstrijd 2.0 feestelijk af

Algemeen

Aarle-Rixtel - Op de mooie finaleavond op 26 september mochten bewoners van Dr.-Timmerstraat een prijs in ontvangst nemen, taart voor de hele buurt. De prijs voor het project wat 'oud met jong verbindt', een prijs waar zij heel trots op zijn.

Zaterdag 20 oktober hebben ze het project dan ook feestelijk geopend. Na een kort woordje door Marcel Cox waarbij iedereen werd bedankt voor zijn of haar inzet was het tijd voor koffie en taart. De hele buurt was uitgenodigd en met ongeveer 45 personen hebben ze er heerlijk van gesmuld.

In een jaar hebben is er veel gerealiseerd in deze straat. Van de eerste brainstormsessies tot het uiteindelijk uitvoeren van de plannen. Daarbij was heel de buurt betrokken en droeg iedereen een steentje bij op zijn of haar manier.

Inmiddels zijn er hanging baskets aan de lantaarnpalen gehangen, is een plantsoen aangeplant en is het pleintje opgesierd met een speeltuintje, plantsoen en nieuwe gras voor de jongste bewoners. De oudere bewoners kunnen genieten van een mooi aangeplant plein vanaf een nieuwe picknickbank die ook toegankelijk wordt gemaakt voor rolstoelen en rollators. Met de buurtbewoners is afgesproken elke eerste zaterdag van de maand het onderhoud te doen. Dan steken ze de handen weer uit de mouwen.