Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: d2fb1e
Algemeen

Nieuwe boekjes 'PeelSneukelen' te koop

Laarbeek – Het 'PeelSneukelen' begint weer: geniet in de herfst en winter van heerlijke gerechtjes in De Peel! Hoe het werkt? Je koopt voor € 15,- een PeelSneukel-boekje voor het winterseizoen. Hierin zitten bonnen die je kan inleveren voor een heerlijk gerechtje bij één van de 40 deelnemende horecabedrijven in De Peel. In Laarbeek zijn de boekjes te koop bij de lokale VVV-punten, Bavaria Brouwerij Café, DeMooiLaarbeekKrant en Snoeperij Jantje.

In het PeelSneukel-boekje vind je 10 bonnen, ook wel Sneukeltjes genoemd. Deze Sneukeltjes kun je inleveren bij de 40 deelnemende horecabedrijven die in het boekje staan vermeld. In ruil daarvoor krijg je een heerlijk Sneukeltje, waarbij je ter plekke slechts nog een drankje hoeft te betalen. Zo kun je voordelig allerlei hapjes proeven op verschillende leuke locaties.

Lekker makkelijk
Het PeelSneukel-boekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelSneukel-boekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en hoeft niet te reserveren.

PeelSneukel-boekje verkrijgbaar bij de VVV
Elk seizoen variëren de PeelSneukels van bijv. een klein pannetje runder-stoofschotel en een warme apfelstrudel met vanillesaus en slagroom tot een broodje gekruide worst van de barbecue en heerlijke soepen met brood. Dus voor ieder wat wils. De Sneukeltjes kunnen van 1 november t/m 31 maart worden ingeleverd bij de deelnemende horecazaken. De verkoop van de PeelSneukel-boekjes start vanaf medio oktober bij de deelnemende VVV's in Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond en Laarbeek.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuws uit Laarbeek

FOTO'S Jeugdbrandweer viert 10-jarig bestaan met 24-uurs dienst
15/12
Hoofdsponsoren verlengen met Sparta'25
15/12
Nachtmis in Mariahout met Zanggroep de Halmen
15/12
Muzikale kerstshow: 'Het geheim van Kerstmis'
15/12
FOTO'S Topkletsers krijgen de lachers op hun hand bij 'Gala der Spartanen'
15/12
Kerstmis bij oMase
15/12
FOTO'S Vrijwilligerspenningen Laarbeek voor Jan van Impelen en Jos Wijnen
15/12
Gezamenlijke Laarbeekse cursus EHBO
15/12
FOTO'S Compleet kerstdorp herrijst jaarlijks aan de Nassaustraat
14/12
Zilveren Opstekel voor Erik van Haperen
14/12
Meer nieuws uit Laarbeek >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten