Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 6bb3a7
Foto: Daphne van Leuken
VIDEO Evenementen

2e Editie Halloween Nightbike

Mariahout - Mountainbike en toerfietsclub BZET De Bosduvels uit Mariahout organiseert zaterdag 3 november de tweede editie van 'De Bosduvels Halloween Nightbike'. De eerste editie was een groot succes met maar liefst 125 mountainbikers. Een 2e editie kon daarom niet uitblijven.

Tekst gaat verder onder de video

Uitdagend parcours
De Bosduvels hebben een parcours uitgezet met een lengte van 35 kilometer. Deze start tussen 19.00 en 19.30 uur bij de Scouting in Lieshout. De route neemt je mee door de bossen, over single tracks, door Mariahout en letterlijk door bedrijven heen. Het is een uitdagend parcours voor zowel beginners als gevorderden.

Beleving
Heb je een mountainbike en goede verlichting, dan ben je van harte welkom (ook kinderen, wel met begeleiding onder de 16 jaar). Mocht je niet in het bezit zijn van verlichting, dan kun je die aanschaffen bij TRIA fietsen. Zij zijn bij de start aanwezig met de nodige materialen. Het is geen wedstrijd, maar een beleving. Het Halloween thema komt terug op een aantal plaatsen in het parcours en de organisatie kan alvast verklappen dat het een spectaculaire finish gaat worden!

Halloweenversiering
Op de finishplek heb je de mogelijkheid om je fiets af te spuiten en onder het genot van een gratis broodje Hamburger jouw ervaring te delen met andere mountainbikers en toeschouwers rondom het kampvuur. Rond 22.30 uur wordt bekend gemaakt wie de prijs voor de 'mooist verlichte fiets' heeft gewonnen. De Bosduvels dagen jou uit om je fiets helemaal te versieren met verlichting en voor diegene die graag willen; trek gerust een mooi Halloweenpak aan!

Toeschouwers
Toeschouwers zijn ook van harte welkom om naar dit mooie evenement te komen kijken. Er zijn een tweetal leuke plaatsen voor hen bij Harold Vereijken vanaf 20.15 uur(Wilhelminastraat 20c, Mariahout) en bij het grasveld aan de Koperwiek vanaf 19.30uur.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk bij de startlocatie. Deelname bedraagt €8,00 per persoon. Je krijgt hiervoor drinken en een versnapering op de pauzeplaats en een heerlijk broodje hamburger na de finish.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>