Logo mooilaarbeek.nl
Evenementen

Winterfair Laarbeek 3.0 in kader Gezondheidsrace

Beek en Donk - Sparta'25 doet mee aan de Gezondheidsrace Laarbeek 3.0. Als deelnemer zetten zij zich in voor een nieuwe activiteit waarbij samenwerking, gezelligheid, welbevinden en/of proberen mensen in beweging te brengen kernwaarden zijn. Alle inwoners van Laarbeek mogen meedoen. Vraag gezondheidsrace: Welke club krijgt mensen op de been, durft grenzen te verleggen en weet op een originele manier te verrassen?

Sparta'25 organiseert het gratis evenement: Winterfair Laarbeek 3.0. In de aanloop naar de feestdagen kun je 22 december in Beek en Donk (Laarbeek) genieten van een gezellige Winterfair. Op het binnenterrein van Sportpark 't Heereind kun je tussen de kramen, op het horecaplein en bij verschillende activiteiten genieten van een ultieme kerstsfeer. De sfeer neemt je mee in het ultieme kerstgevoel. Van 15.00 tot 21.00 uur straalt het sportpark warmte en een gezellige sfeer uit. De Kerstmarkt bestaat uit verschillende kramen waar u nog de laatste kerstcadeaus kunt vinden, maar ook mode, lifestyle, interieur, brocante e.d. Kraamhouders kunnen zich nog steeds aanmelden.

Op het horecaplein kunt u terecht voor winterse lekkernijen, muziek en entertainment. Voor vooral de jonge bezoekers zijn er vele leuke spellen en knutselactiviteiten (binnen en buiten).

Proef de ultieme kerstsfeer
De Kerstmarkt Laarbeek 2018 is dé plek om optimaal in de kerstsfeer te komen. Honderden lichtjes sieren de markt, kerstliederen klinken over de markt en op het terras en geurige en gezonde lekkernijen wachten je op. Mocht je nog niet in de kerststemming zijn, na een bezoek aan de Kerstmarkt Laarbeek 2018 kun je daar niet meer onderuit! En, de winterfair is gratis te bezoeken.

Huur een kraam! Kom je zingen? Of? Voor €20,00 kun je al een kraam huren (of voor €10,00 een halve kraam). Kijk op www.sparta25.nl/evenementen voor meer informatie en voorwaarden.

Of denk je op een andere manier een bijdrage te kunnen leveren aan dit Laarbeekse evenement? Bijvoorbeeld je brengt muziek/zang in de passende sfeer, je hebt een leuke activiteit, informeer dan gerust via de genoemde site of bel 06-27870620.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>