Onthulling Hoogheden Ganzegat

Algemeen Carnaval

Aarle-Rixtel - Op het bordes van de Couwenbergh begint zaterdag 10 november om 20.00 uur de onthulling van de hoogheden van Ganzegat.

De jeugd trapt hierbij af met de onthulling van de kersverse nieuwe jeugdprins en jeugdprinses. Aansluitend wordt meteen de nieuwe prins van Ganzegat 2019 bekendgemaakt. Rond het uur van 21.00 is er een moment van feliciteren en proosten in de Couwenbergh. Iedereen is hierbij uitgenodigd en de toegang is gratis.

Niet vergeten! Vooraf aan de onthulling is de lampionnenoptocht welke om 19.30 uur start bij het Heuvelplein. Lees meer in het artikel op deze pagina.

Tevens is nu hint 10 bekendgemaakt wat het natuurlijk voor iedereen nog makkelijker maakt. Op zaterdag 10 november wordt op het bordes de laatste hint gegeven. Bij deze nog de laatste 11 kandidaten.

1. Maurice van Falier, 2. Jorg Krijnen, 3. Hein van de Laar, 4. Frans van den Heuvel, 5. Willian Vlemmings, 6. Stijn van Dinter, 7. Dennis van Bakel, 8. David Verstappen, 9. Stephan, Verleisdonk, 10. Johan van Bakel, 11. Thijs Engels.