Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: ffc998
Algemeen

Gezamenlijke theatermiddag Zonnebloem Laarbeek

Laarbeek - Een middag vol muziek en komedie voor de gasten van de vier afdelingen van de Zonnebloem Laarbeek. Het duo Stenzel en Kivits waren hiervoor ingehuurd door de Zonnebloem. Het duo wat sinds 2000 samen voorstellingen maakt waarin muziek centraal staat.

De voorstelling die zij afgelopen donderdag opvoerde heet 'The impossible Concert'. Tijdens de voorstelling werden meerder klassieke stukken ten gehore gebracht waaronder Figaro, An den shönen blauen Donau en de 9e van Beethoven. Ook werd er een duet gezongen met de overleden zanger Enrico Caruso die voor even tot leven kwam middels een pratende speaker. Wat iedereen aan het lachen maakte natuurlijk. Er gebeurde nog meer komische dingen op het podium waaronder stoom wat uit de oren van de zanger Stenzel kwam en een muziekmap die in brand vloog. De gasten van de vier afdelingen van de Zonnebloem Laarbeek hebben volop genoten.

Na de geslaagde voorstelling werden zij door de taxi's en vrijwilligers van de Zonnebloem weer naar huis gebracht. Even lekker een middagje uit geweest.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuws uit Laarbeek

FOTO'S Jeugdbrandweer viert 10-jarig bestaan met 24-uurs dienst
15/12
Hoofdsponsoren verlengen met Sparta'25
15/12
Nachtmis in Mariahout met Zanggroep de Halmen
15/12
Muzikale kerstshow: 'Het geheim van Kerstmis'
15/12
FOTO'S Topkletsers krijgen de lachers op hun hand bij 'Gala der Spartanen'
15/12
Kerstmis bij oMase
15/12
FOTO'S Vrijwilligerspenningen Laarbeek voor Jan van Impelen en Jos Wijnen
15/12
Gezamenlijke Laarbeekse cursus EHBO
15/12
FOTO'S Compleet kerstdorp herrijst jaarlijks aan de Nassaustraat
14/12
Zilveren Opstekel voor Erik van Haperen
14/12
Meer nieuws uit Laarbeek >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten