De prinsen van Carnaval 2018
De prinsen van Carnaval 2018 Foto: Joost Duppen

Prinsbekendmaking Ganzendonck krijgt wending

Algemeen Carnaval

Ganzendonck - Verdrietig genoeg is er maandag 19 november afscheid genomen van Daan de Groot, zoon van Arian en Marieke, broer van Teun. Arian is bestuurslid en al jaren enthousiast lid van de Raad.

Tijdens dit afscheid heeft Arian verteld dat Marieke en hij een geheim hadden met Daan. Dit omvatte het feit dat papa was uitverkoren om Prins Luuk XLVII van Ganzendonck te worden. Uiteraard respecteren het bestuur en de prinsencommissie het besluit van Arian en Marieke om deze functie niet te vervullen. Zij wensen Arian, Marieke en Teun heel veel sterkte in deze verdrietige tijd. Voor de prinsencommissie en het bestuur van de Teugelders van Ganzendonck reden om in zee te gaan met een nieuwe Luuk. Zij hebben een meer dan volwaardige kandidaat gevonden, die ze zaterdag 24 november trots aan de Ganzendonckers willen voorstellen.

De eerder gepubliceerde aanwijzingen krijgen geen vervolg. In plaats daarvan gelden de volgende nieuwe aanwijzingen: 1. Hij is geknipt voor het Prinsen-schap. 2. Voor hem gaat de vlag uit. 3. Hij komt van ver. 4. Hij is zeer slagvaardig. 5. Bij hem is alles vers. 6. Je kunt hem vinden bij de Antoniuskapel.

Als jij weet wie nu Prins Luuk XLVII van Ganzendonck wordt, doe dan mee met de vernieuwde Prinsenpoll. U bent zaterdag 24 november vanaf 20.00 uur van harte welkom in Herberg 't Huukske om aanwezig te zijn bij de bekendmaking van Prins Luuk XLVII en het Boerenpaar van 2019.