Afbeelding
Foto:

Gezellige Prinsenreceptie bij CV De Heikneuters

Algemeen Carnaval

Heidurp – Nu alle Prinsen in Laarbeek bekend zijn staan de recepties voor de deur. Het Heidurp mocht dit jaar aftrappen en op zaterdag 1 december was het zover. Na een vrolijke jeugdreceptie betraden vroeg in de avond prins Tom en prinses Vivian, adjudant Stijn en hofdame Susanne het podium in De Pelgrim waar Sambaband HeiSa en de Grottendorfer Blaaskapel vanaf de eerste noot voor een gezellige sfeer zorgden.

Jeugdprins Niek en jeugdprinses Nina en hun gevolg hadden als eerste de eer om de Hoogheden te feliciteren waarna de hoge raad, het bestuur, jeugdbestuur en de raad van elf met hun gevolg aansloten. De Hoogheden lieten alles rustig op zich afkomen en zagen de zaal volstromen met bekende gezichten. Familie, vrienden, voetbalteams en collega's waren allemaal aanwezig om hun felicitaties over te brengen.

Alle drie de groepen van de dansmariekes inclusief leiding waren aanwezig en zetten hun beste beentje voor. Als verrassing kwamen de Narre-Kappen uit Gerwen voor een bliksembezoek naar het Heidurp en daarnaast waren de carnavalsverenigingen uit Lieshout, Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Keldonk en Zijtaart in groten getale aanwezig.

Het afsluitende optreden van de avond bestond uit een bijzondere samenstelling. De families van de vier hoogheden hebben samen een lied geschreven en stonden met maar liefst 65 man/vrouw sterk te zingen. Het was in één woord geweldig!

De avond werd muzikaal omlijst door de Grottendorfer Blaaskapel en de DJ en na de vele felicitaties en afsluiting van het officiële gedeelte werd er tot in de late uurtjes doorgefeest. In de Pelgrim was het een drukte van belang en ze kunnen terugkijken op een gezellige en zeer geslaagde receptie. Prins Tom eindigt altijd met zijn leus 'En nauw goan we echt fisten' en dat er gefist is, dat is zeker!

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en Instagram www.heikneutersmariahout.nl.