Logo mooilaarbeek.nl
De mysterieuze nachtzwaluw, die meer familie van de uil is dan van de zwaluw   | Fotonummer: 856e61
De mysterieuze nachtzwaluw, die meer familie van de uil is dan van de zwaluw (Foto: Cor Speek)
Natuur

Basiscursus bij IVN Laarbeek

Laarbeek - Het IVN Laarbeek start in het voorjaar van 2019 met de basiscursus 'de natuur om je heen'. Zou het niet fijn zijn om wat meer van de natuur te weten? Waarom de bladeren zo mooi kleuren in de herfst, waar al die bessen en zaden voor dienen die aan de struiken en bomen hangen. En waarom de zwaluwen de ene keer hoog vliegen en een andere dag zo laag.

Dit alles en nog veel meer komt u te weten bij de basiscursus die IVN-Laarbeek dit voorjaar gaat verzorgen. U leert de natuur om u heen met andere ogen te bekijken. De cursus wordt gegeven in maart en april en bestaat uit 6 bijeenkomsten. De 4 lesavonden en 2 excursies worden verzorgd door eigen IVN-leden in en om het IVN-gebouw, Beekseweg 3, Aarle-Rixtel.

De kosten voor deze cursus bedraagt €20,00. Er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen. Aanmelden kan via cursuswerkgroep@ivnlaarbeek.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>