Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 261b21
Foto:
Algemeen

Winterfair Laarbeek krijgt een vervolg

Beek en Donk - De eerste Winterfair Laarbeek 3.0 heeft zaterdag 22 december plaatsgevonden. Op het binnenterrein van Sportpark 't Heereind kon je tussen de kramen op de kerstmarkt, op het gezellige horecaplein en bij verschillende activiteiten genieten van een ultieme kerstsfeer.

Meer dan 1000 bezoekers hebben de gratis Winterfair bezocht. Voor het goede doel, Super Sociaal, hebben de bezoekers massaal gehoor gegeven aan de oproep om een voedingsmiddel of levensmiddel mee te nemen.

Door het enthousiasme van deelnemers en bezoekers, en ook van de organisatie over Winterfair Laarbeek 3.0, is besloten om de Winterfair ook in 2019 te organiseren. De basis staat. Vanaf het voorjaar wordt al weer gewerkt aan een nog betere en gezelligere Winterfair. Eén uitgangspunt blijft bestaan, het moet een familiefeest zijn voor jong en oud. De Kerstman heeft beloofd om dan ook weer naar Beek en Donk af te reizen.

Er komt in de loop van de tijd dus weer informatie over de Winterfair 2019. Voor meer informatie kijk op www.sparta25.nl/evenementen of op www.facebook.com/winterfair.laarbeek.5 of hou DeMooiLaarbeekKrant in de gaten.

Bedankt aan iedereen die bij heeft gedragen aan de Winterfair Laarbeek 3.0. En tot 21 december 2019.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>