Logo mooilaarbeek.nl
Senioren

Teuny van Leuken vrijwilliger van het jaar bij KBO Lieshout

KBO Lieshout vrijwilliger van het jaar 2018: Teuny van Leuken – de Lange  | Fotonummer: f4b25b
KBO Lieshout vrijwilliger van het jaar 2018: Teuny van Leuken – de Lange (Foto: Ton op den Buijs)

Lieshout - Een traditie bij de nieuwjaarsinloop van Seniorenvereniging KBO Lieshout is de bekendmaking van de vrijwilliger van het afgelopen jaar. Dit jaar valt die eer te beurt aan Teuny van Leuken – de Lange. Zij is een van die vrijwilligers die je bij allerlei activiteiten bedrijvig bezig ziet.

Voorzitter Willem Damen noemt haar activiteiten voor de vereniging. Een lange lijst is het. Zij is de kartrekker van de meerdaagse vakantiereizen, is medeorganisator van de dagreizen en excursies, is medeorganisator van de Grote Fietsdag en zorgt daarbij ook voor de inwendige mens, bemenst de post voor de lunchpauze en zorgt voor het Chinese buffet. Teuny maakt de afspraken voor de jaarlijkse fietsweek en begeleidt de deelnemers. Ook verzorgt Teuny de catering onderweg tijdens de fietstocht naar Kevelaer. Ze is actief bij de organisatie van de workshops bloemschikken en bij het maken van kerststukken voor zieke leden en voor de kerstviering. En daarbij is ze een regelende kracht in de Activiteitengroep Ouderen Educatie. Teuny ontvangt een mooie bos bloemen en een bronzen plastiek van Corry Ammerlaan - van Niekerk. De titel is 'de hand geven'. Dat is op vele manieren van toepassing op Teuny. Zij is helemaal overdonderd, zegt ze. "Ik had dit helemaal niet verwacht. Maar ik ben ontzettend blij met deze blijk van waardering."

Een speciaal dankwoord van de voorzitter is er voor de familie Van Bommel. Zij stelden een ruimte beschikbaar voor het maken van kerststukken. "Twee dagen hebben onze vrijwilligers er gewerkt en zij werden bijzonder gastvrij onthaald. We hopen in de toekomst weer een beroep op hen te mogen doen."

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>