Logo mooilaarbeek.nl
Pieter Michielsen (rechts, Rabobank Peel Noord) en Robert Hellings (links, projectontwikkelaar) op de bouwgrond van Mijnheer van Thiel   | Fotonummer: c7a2b4
Pieter Michielsen (rechts, Rabobank Peel Noord) en Robert Hellings (links, projectontwikkelaar) op de bouwgrond van Mijnheer van Thiel (Foto: Wim Roefs)
Algemeen

Rabobank tekent huurovereenkomst Mijnheer van Thiel

Beek en Donk - Pieter Michielsen, directievoorzitter Rabobank Peel Noord, heeft woensdag 16 januari de huurovereenkomst getekend van het te ontwikkelen nieuwbouwcomplex Mijnheer van Thiel op het Piet van Thielplein in Beek en Donk. Robert Hellings is de verhuurder en Ten Brinke Group is verantwoordelijk voor de bouw.

Naar verwachting betrekt de Rabobank in het eerste kwartaal van 2020 de nieuwbouw Mijnheer van Thiel. Klanten kunnen daar terecht met vragen over hun bankzaken.

Kantoor aan de Koppelstraat
Het huidige kantoor van de Rabobank in Beek en Donk is gevestigd aan de Koppelstraat. Half februari verhuist een groot deel van de medewerkers naar het kantoor in Gemert. Het servicekantoor, waar klanten terecht kunnen met vragen, blijft geopend tot het nieuwe servicekantoor in Mijnheer van Thiel klaar is. Het verkoopproces van het pand aan de Koppelstraat wordt wel in gang gezet.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>