Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 602661
Foto:
Algemeen

Leden Jeu de Boulesclub Beek en Donk in het zonnetje gezet

Beek en Donk - Jeu de Boulesclub 'Beek en Donk' hield 11 januari haar Algemene Ledenvergadering. Naast de gewone agendapunten was er ook nog tijd om enkele jubilarissen te huldigen.

Cor Vermeulen, Gerard van den Hurk en Dora van den Hurk zijn in 2019 al 10 jaar trouwe leden van de club. Zij mochten elk een mooie bos bloemen en waarderende woorden van de voorzitter in ontvangst nemen. Bovendien werden beide heren nog een extra in het zonnetje gezet vanwege hun verdiensten voor de club.

Op 12 januari speelden ze de vierde ronde van hun wintertoernooi dat plaats vindt in de jeu-de-bouleshal in Mariahout. Dit toernooi omvat 7 zaterdagmiddagen in de maanden oktober tot en met april en op elk van die zaterdagen worden drie partijen gespeeld met wisselende tegenstanders. Het toernooi is populair bij de leden: er wordt door de meeste leden aan deelgenomen. De vierde editie van dit toernooi werd gewonnen door Thea van de Kolk die als enigste deelnemer drie partijen won. Vervolgens hadden liefst negen leden twee partijen gewonnen waarvan Stien van Duinhoven met 15 pluspunten tweede werd en Mariet de Koning en Wim van de Kolk met 14 pluspunten ex aequo derde. Met nog drie zaterdagen te gaan wordt de totaalstand nu aangevoerd door Winus van den Berg en Nelly van Veghel met negen gewonnen partijen, maar de strijd om de eerste plaats in de eindstand is in feite nog helemaal open.

U ziet dat er ook in de winter nog volop mogelijkheden zijn om te spelen. En wordt het echt winter dan kan men nog naar Mariahout, Gemert of Helmond, waar ze kunnen spelen in een overdekte en verwarmde speelhal. Wilt u kennismaken met deze sport, neem dan contact op via tel. 0492-463747.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>