Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: c6539f
Foto:
Politiek

Voorbespreking Algemeen Belang Laarbeek

Laarbeek – Algemeen Belang Laarbeek houdt een vooroverleg waarvoor ze alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek uitnodigen om zodoende hun raadsleden de juiste inzichten mee te geven. Dit vooroverleg vindt plaats op maandag 28 januari om 20.00 uur aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk.

Onderwerpen die onder meer op de agenda staan: Terugkoppeling onderwerpen uit de raadscommissies, Deelname Laarbeek aan milieutoezicht door de Omgevingsdienst Zuidoost Brabant, Aanvraag voor een extra uitkering in het kader van de vangnetregeling.

U bent van harte welkom om over de onderwerpen mee te praten samen met hun raads- en commissieleden, wethouder, bestuur en andere ABL-leden. Zij waarderen namelijk ieders zienswijze op de onderwerpen. Uiteraard kunnen ook andere punten aan de orde worden gesteld.

De complete agenda van de raadscommissies kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder stukken voor de raadsvergadering van 31 januari 2019. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met hen op via info@abllaarbeek.nl of www.abllaarbeek.nl Zij staan voor u klaar.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>