Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ce01b3
Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)
Carnaval

Oproep aan Ganzendonckse basisschoolkinderen

Ganzendonck - De jeugdcommissie van de Teugelders van Ganzendonck heeft een idee voor alle kinderen van alle basisscholen in Beek en Donk. Alle kinderen uit de groepen 1 t/m 8 mogen 'iets carnavalesks' maken.

Het formaat mag ongeveer A4 zijn. Als je iets knutselt is dat ook leuk en mag het ongeveer 20 bij 30 cm zijn. Je kunt dit inleveren op je eigen school, vraag even waar aan je eigen leerkracht.

Je hebt tot donderdag 21 februari de tijd. Dan komt de jeugdcommissie alle knutselwerkjes op de scholen ophalen en gaat ze kijken wie de prijswinnaars worden. Er zijn 3 prijzen (1ste, 2e en 3e) en de onderbouw en bovenbouw worden apart beoordeeld. Voor de bovenbouw is er nog een extra prijs. De winnaars mogen, samen met een vriend/vriendin, in de optocht in Ganzendonck mee op de boot van het jeugdpaar en hun gevolg. De prijzen worden op zaterdagavond 2 maart om 19.30 uur uitgereikt in de feesttent, achter Café Thuis. Als je niet aanwezig bent, gaat de prijs naar een ander. Natuurlijk kun je bij vragen altijd mailen naar infojeugdteugelders@gmail.com. Heel belangrijk; vergeet niet je naam en groep op je knutselwerk te zetten!

Feesttent is 4 dagen open!
zaterdag 2 maart 19.00 tot 22.00 uur, zondag 3 maart na de optocht tot 22.00 uur, maandag 4 maart Klèn Debberkesbal 14.00 tot 16.30 uur en 19.00 tot 22.00 uur en dinsdag 5 maart 19.00 tot 21.30 uur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>