Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 8680f6

Wandeling in het kader van de Gezondheidsrace 3.0

Mariahout - Zonnebloem afdeling Mariahout doet mee met de Gezondheidsrace 3.0. Een race om de gezondheid van zoveel mogelijk mensen in Laarbeek te bevorderen. Zij hebben zich o.a. ten doel gesteld om iets te betekenen voor 70-plussers. Daartoe gaan zij op 2e Paasdag, maandag 22 april, een korte gezonde wandeling organiseren met de titel Happen en Stappen in Mariahout

Vanaf de Mariahoutse grot kunt u tussen 13.30 en 16.00 uur in twee routes komen wandelen, een korte en een iets langere route. Tijdens de routes krijgt u op een vijftal plaatsen een gezonde hap aangeboden en vertellen verschillende Mariahoutse personages iets over de geschiedenis van Mariahout. Tijdens een route bezoekt u ook de trimbaan prachtig gelegen in de bossen. Hier krijgt u o.a. uitleg over een speciaal voor senioren aangelegd beweegtoestel.

De Zonnebloem probeert alle 70-plussers van Laarbeek te bereiken via dit bericht maar ook sturen zij uitnodigingen naar alle KBO's, andere afdelingen van de Zonnebloem, zorginstellingen en via het steunpunt Mantelzorg van Vierbinden.

De organisatie vraagt u deze datum alvast in uw agenda te zetten en komen eind maart met een uitgebreider persbericht. Mocht u nu al meer informatie willen kunt u terecht bij het secretariaat van Zonnebloem Mariahout jetenhenrie81@gmail.com of 06-11518194.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>