Logo mooilaarbeek.nl

Tanja van de Ven-Vogels kandidaat verkiezingen Provinciale Staten

  | Fotonummer: b6b955
Foto: joost duppen de fotograaf

Beek en Donk - Op 20 maart aanstaande vinden de verkiezingen plaats voor de Provinciale Staten. Voor het CDA staat Tanja van de Ven-Vogels uit Beek en Donk op plek 3 op de kandidatenlijst.

Hoe groot is de rol van de provincie, als midden bestuur? De provincie gaat over meer dan alleen inrichting van het landschap, over verkeer en vervoer en over het regionaal economisch beleid. Bijvoorbeeld ook over veiligheid, leefbaarheid van wijken en dorpen. Besluiten zijn niet alleen gericht op de dag van vandaag, maar met een scherpe blik op de toekomst. Er moet aan oplossingen gewerkt worden voor grote vraagstukken. Hoe we als Brabant de overgang naar duurzame schone energie kunnen bereiken? Hoe we als Brabant onze landbouw als belangrijke economische pijler kunnen behouden en inpassen in de leefomgeving, hoe we het woningtekort terug kunnen dringen?

Het CDA staat ervoor de dat de provincie meer van de Brabanders zelf wordt. Dat meer mensen betrokken worden bij de Brabantse besluitvorming. Dat betekent niet praten over mensen, maar met mensen. Geen visie zonder voldoende draagvlak. Brabant is mensenwerk.

Tanja zit nu voor haar derde periode in de Laarbeekse gemeenteraad, heeft thuis een agrarisch bedrijf en een gezin met vier kinderen. Door CDA Brabant werd ze gevraagd om zich verkiesbaar te stellen voor de provinciale staten vanuit onze regio en als beoogd landbouwwoordvoerder. Tanja is er erg trots op dat ze zich mag gaan inzetten voor ons prachtig mooie Brabant en om de inwoners van Laarbeek een stem te geven. Dit onder de slogan; "CDA, altijd in de buurt."

Informatie is te vinden op CDA Brabant.nl en op Facebook. U kunt ook contact opnemen met Tanja van de Ven-Vogels via: tanjavandevenvogels@gmail.com of tel. 06-10109908.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>