Logo mooilaarbeek.nl
Bert Coolen speelt 100%    | Fotonummer: 71a130
Bert Coolen speelt 100% (Foto: RdR)

Alleen maar winnaars bij TTV Een en Twintig

Beek en Donk - Zes teams van TTV Een en Twintig hebben donderdagavond 7 februari competitie gespeeld. Vier teams speelde thuis in de Tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk. Alle thuisspelende teams wisten de dubbel te winnen van hun tegenstander. Rowena de Haas wist een game met 11-0 te winnen, Bert Coolen speelt nog altijd 100% wat een ongelofelijk knappe prestatie is. "De trainingen op maandag werpen duidelijk zijn vruchten af", alsdus trainer Jeroen Engelhart. Kortom een topavond tafeltennis!

Team 2 van TTV Een en Twintig won donderdagavond met 8-2 van TTV de Meppers 2. Rowena de Haas en Jeroen Engelhart wonnen al hun enkelwedstrijden overtuigend met 3-0. Joost van Goch wist één enkelwedstrijd te winnen. Team 2 was donderdagavond beduidend sterker dan hun tegenstander en ook verrassend vroeg klaar met de wedstrijden.

Team 4 wist ook te winnen van hun tegenstander Wilvo/TTV Bergeijk 6. Paulos Kallah en Addy Verbakel wonnen ieder twee wedstrijden, Tonnie van Berlo won één wedstrijd. Inclusief de dubbel winst eindigde de stand in 6-4.

Het 5e team van TTV Een en Twintig speelde de derby tegen ATTC '77 7. Bert Coolen speelt 100% dat betekent dat hij alle wedstrijden tot nu toe heeft gewonnen. Absolute klasse! Rolf Hendricksen en Roel Beekmans wonnen beide één enkelwedstrijd donderdagavond. Het werd 6-4 voor Beek en Donk.

Team 7 won ook met 6-4 van hun tegenstander Taverbo/Sabo 8. Jos De Gruyter en invalster Christi Eekels wisten ieder twee wedstrijden te winnen. Helmi Eekels won één enkelwedstrijd. Kijk voor alle overige uitslagen en de komende competitiewedstrijden op de website of op de facebookpagina.

Uitwisseling Taveres
De Eindhovense Tafeltennisvereniging Taveres komt op donderdag 14 februari op bezoek in Beek en Donk. Jaarlijks vindt er een uitwisseling tussen TTV Een en Twintig en Taveres plaats. Op donderdag 14 februari komt de studentenvereniging met vijf teams van verschillende klasse op bezoek. Deze avond zal uit de mate spannend worden door de spelopzet. Alle punten tellen en er worden altijd drie games gespeeld. Een wedstrijd kan dan eindigen in: 3-0, 2-1, 1-2 of 0-3. Een mooie avond om te komen kijken naar zowel beginnende als gevorderde tafeltennissers!

Kijk voor meer informatie over tafeltennis in Beek en Donk op de website van TTV Een en Twintig, www.ttveenentwintig.nl en like de tafeltennisvereniging op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het actuele tafeltennisnieuws.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>