Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: e09bc2
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)
Evenementen

Sportief door Aarle

Aarle-Rixtel - Tafeltennisclub ATTC'77 is druk in de weer voor hun activiteit in het kader van de Gezondheidsrace 3.0. De Gezondheidsrace 3.0 is in volle gang. ATTC'77 is voor het tweede jaar deelnemer aan de Laarbeekse Gezondheidsrace met als doel iedereen in Laarbeek mee te laten doen met een gezonde activiteit. Vorig jaar was dat 'Ruik, Proef, Voel en Wandel'. Ze hadden een grote opkomst en een gezellige zondagmorgen! Dat smaakt naar meer.

Dit jaar gaat ATTC'77 iets soortgelijks houden, op zondag 14 april, maar toch ook weer anders. Het bestuur en de activiteitencommissie hebben al diverse lijntjes gelegd en met succes. Diverse al dan niet commerciële ondernemingen hebben hun medewerking toegezegd om van 14 april een sportieve dag te maken. Ze beginnen weer laat in de ochtend en eindigen vroeg in de middag. Zodat sportief ook samen kan gaan met een (lunch) hapje. Het wordt weer een activiteit voor iedereen, individueel of het hele gezin, of de gehele familie, iedereen is welkom.

Kom op doe mee! Het is niet eng of gevaarlijk, maar juist gezellig en sportief. Let wel, van de activiteit worden foto's gemaakt en eventueel ook geplaatst op de website van ATTC'77. Wilt u dat liever niet, meld het vooraf even.

De tafeltennisverening ATTC'77 brengt Aarle sportief onder de aandacht. Zij rekenen op een grote opkomst. Opgeven kan nu al via hun emailadres: attc77@chello.nl. Heeft u ook de gezamenlijke activiteit, Skon Laarbeek, van de Gezondheidsrace al in de agenda gezet? 24 maart vanuit alle kernen naar Molen de Vogelzang. Start vanaf 10.30 uur. Doe mee of moedig aan. Zij rekenen op uw aandacht.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>